/*end add*/


Gratis verzekering gewaarborgd inkomen, ook voor u?

Gratis verzekering gewaarborgd inkomen, ook voor u?

Seed-MoneyBouwen vraagt een serieuze financiële inspanning, daar zijn we allemaal mee akkoord.
Dat een lage-energiewoning of BEN (bijna energie neutrale woning) niet alleen op lange termijn maar vanaf dag 1 rendabeler is dan nog een woning bouwen aan de huidige norm (energiezuinig) zou na het doornemen van deze website ook duidelijk moeten zijn voor de kandidaat-bouwer.
Om potentiële bouwers blijven te motiveren om te investeren in een eigen ‘thuis’ voorziet de vlaamse overheid een gratis verzekering gewaarborgd inkomen. Deze verzekering dekt periodes waar u problemen zou kunnen hebben met het terugbetalen van uw hypotheek. Voor de voorwaarden verwijs ik graag door naar hun website, hier staat alles netjes uitgelegd. Ook de banken stappen meer en meer mee in dit verhaal oa. KBC. Andere banken zullen allicht weldra dezelfde weg inslaan.
Het is namelijk niet alleen voor u, eigenaar, interessant om een lage energiewoning te bouwen. Ook uw bank heeft er alle baat bij om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Gedetailleerde uitleg geef ik u graag in een vrijblijvend verkennend gesprek, de moeite waard!

 

Link naar website vlaamse overheid

Link naar artikel KBC