Over Bouwatelier, bouwbedrijf te Brecht

Ik ben met bouwatelier gestart omdat ik geloof dat mensen die bouwen of verbouwen beter geholpen kunnen worden. Met een gezin en een drukke job heb ik de uitdagingen en vraagstukken van (eerst) verbouwen en (nadien) bouwen zelf ondervonden.

Die drukke job was en is het bouwen en verkopen van gezinswoningen. Ik weet hoe de bouwmarkt werkt en ik weet wie goed werkt.
Die aannemers en vakspecialisten heb ik samen met mijn ervaringen en kennis van bouwen samengebracht in Bouwatelier bv, ons bouwbedrijf te Brecht.

Wij bouwen voor mensen en gezinnen die begrepen willen worden. Dat kunnen we door goed te luisteren.
Elk gesprek is belangrijk en krijgt de aandacht die u verdient. Daarom is het mijn ambitie om Bouwatelier klein te houden: niet meer dan tien werven per jaar. Zo blijft er tijd om te luisteren.

Mijn naam is Pedro en hoe beter ik u begrijp, hoe beter ik u door het hele bouwproces kan begeleiden. Offertes en ontwerpen, bestellingen, planning en opvolging. Samen creëren we een uniek ontwerp dat uw verhaal vertelt. Modern, tijdloos, hoeve of pastorie? Alle stijlen zijn mogelijk voor uw open, halfopen of gesloten bebouwing, van slim energiezuinig tot volledig passief.

Een thuis en budget op maat behoren samen met een uitgebreid lastenboek en duidelijke offerte steevast tot het basisaanbod. Ook mijn werkwijze is glashelder. Samen doorlopen we het hele proces in zes afgelijnde stappen, te beginnen met een goed gesprek.

Laat dus gerust van u horen.
Ik kom graag luisteren.